Top

Chocolade, Koffie, Karamel

15% Korting
  • Chocolade, Koffie, Karamel
€ 14,95
12,71
per Stuk
Verwachte levertijd: 1 dag

Chocolade, Koffie, Karamel.

Dit boek is je vrijbrief voor puur culinair genot. Van de simpele perfectie van chocolademousse tot het raffinement van een prachtige koffietaart en allerlei andere zoete heerlijkheden ertussenin.

Chocolade, Koffie, Karamel is een unieke verzameling recepten van de meest heerlijke zoetigheden van Karamel-cheesecake tot de perfecte Chocolade-mousse, alles met mokka en koffie. Toertjes om voor te sterven, de meest verleidelijke sauzen en fantastische taarten. Allemaal opgebouwd rond deze super ingrediënten.

Met meer van 150 recepten, tips en suggesties voor nog meer kookgemak. Door de luxueuze gebonden uitvoering kun je - ook bij intensief gebruik - lang van dit 'zoete' boek genieten.

 

Ruim 150 recepten met als basisingredienten chocolade, koffie en karamel. Chocola laat zich goed combineren met koffie en karamel, maar er zijn ook recepten opgenomen waarin alleen koffie en/of karamel verwerkt is. Klassiekers als chocoladebrownies, chocolademousse en Schwarzwalder Kirschtorte en meer bijzondere recepten als espresso-chocoladetulband met chocoladelikeursaus. Het grootste gedeelte van het boek bevat recepten voor taart en cake, zoals cappuccino-ijstaartjes, karamelcheesecake en koffielikeurtaart en vele soorten chocoladecakes, -koekjes en taarten. Verder hoofdstukken met recepten voor pudding en gevulde taart, desserts en zoete lekkernijen en sauzen. De ingredienten zijn vet gedrukt, de handelingen staan puntsgewijs en bij ieder recept wordt aangegeven voor hoeveel personen het bestemd is. Een aardig, verzorgd uitgegeven receptenboekje zonder illustraties. Met register. In deze serie verschenen ook 'Carbonara, marinara, napolitana', 'Boter suiker bloem' en 'Mayonaise, hollandaise, bearnaise'.
Chocolade, Koffie, Karamel is een unieke verzameling recepten van de meest heerlijke zoetigheden van Karamel-cheesecake tot de perfecte Chocolademousse, alles met mokka en koffie. Toetjes om voor te sterven, de meest verleidelijke sauzen en fantastische taarten. Allemaal opgebouwd rond deze super ingredi«nten. Met meer dan 150 recepten, tips en suggesties voor nog meer kookgemak.
Door de luxueuze gebonden uitvoering kun je - ook bij intensief gebruik - lang van dit 'zoete'boek genieten.

Detail product 1 | Gebonden | Afmetingen :61 cm | Aantal pagina's : 224

Artikelnummer: 508

Reviews (0)
Type de code over